...da teško bude lakše

BUDUĆNOST U IZGRADNJI – Sajam građevinarstva 2022, Beograd

Sajam građevinarstva u Beogradu otvoren je u sredu 27. aprila na Beogradskom sajmu, a zatvaranje ove međunarodne manifestacije je predviđeno za subotu 30. april. Kao i ranijih godina, i ovog puta smo među izlagačima na jednoj od najvažnijih manifestacija u građevinarstvu, u hali broj 3.

Predstavljamo široku paletu proizvoda, alat i pribor za bušenje i rušenje: šipke, krune, usadnici, monoblok burgije kompanije P&V, Robit dubinske čekiće, hidraulične čekiće Ajce, pneumatske čekiće Permon, alate za hidraulične i pneumatske čekiće, hidraulične priključke Kemrok, Ludecke spojnice, tankozidna creva kompanija Tipsa i Mandals… Tu su i elektro alati Bosch, rezni i brusni alat Klingspor, ankeri i ostala oprema kompanije Fischer. Najbolje je da nas posetite i na našem štandu pogledate sve nabrojane brendove, a posebno je važno da dobijete tehničku podršku našeg stručnog tima, u zavisnosti od posla kojim se bavite.

Sajmovi su uvek dobre prilike da vidite sve one kolege koje samo čujete telefonom, pogled u oči i reč uživo. Tako nam je ove godine u gostima dragi gost iz Engleske, iz kompanije P&V, Mačej Boržestovski. Tu nam je i kolega Armin Kremo iz kompanije Armatek, koji posluje na tržištu Bosne i Hercegovine. I još mnogo dragih starih i novih partnera…

Zanimljivo je kad se sretnu proizvođač sa jedne i korisnik alata sa druge strane. Pored stručnih razgovora, uvek bude i neke šale. Anegdota sa ovogodičnjeg sajma je baš vezana za jedan ovakav susret. Naši dugogodišnji klijenti iz kompanije MDM mining, koja posluje u sektoru kamenoloma, su nam uručili priznanje za najbolji usadnik u njihovoj karijeri. U pitanju je naravno, usadnik P&V koji je odradio posao za ukupno 27300 m bušenja. Oni koji se bave poslovima bušenja odlično znaju koliko je ovo dobar rezultat. Nagrada odlazi u Šetfild, skromno ćemo zadržati kopiju, da možemo da se pohvalimo kvalitetom robe koju prodajemo.

Raduje nas mnogo mladog sveta koji ulazi u delatnost građevine, u poseti su nam đaci i studenti tehničkih škola i fakulteta. Vlasnici firmi kormilo predaju svojim naslednicima, a susrete na sajmu koriste da nas međusobno upoznaju, kako bi saradnja nastavila svoj dosadašnji tok.

Sajam građevinarstva je svet u malom rekli bismo, ljudi raličitih rasa, vera, a svi okupljeni oko jedne lepe i perspektivne grane industrije. Sve u svemu, lepo druženje, puno podrške, saradnje, osmeha, poklona… Kao da nam je baš to nedostajalo prethodne dve godine kada se sajam nije održavao zbog kovida.

Ukoliko još niste, iskoristite priliku da posetite ovu divnu manifestaciju i budite nam gosti u hali broj 3. Dobro došli!

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.