...da teško bude lakše

Hidraulični čekić Ajce za sve poslove rušenja i razbijanja

U niskogradnji, visokogradnji, rudnicima i tuneliranju veoma često dolazi do potrebe za rušenjem, razbijanjem, usitnjavanjem, prosejavanjem različitih materijala: stena, kamena, asfalta, betona. Za ovu svrhu se najčešće koriste hidraulični čekići i hidraulični priključci, u zavisnosti o kom se postupku radi. U građevinskim projektima koji uključuju radove rušenja i renoviranja, hidraulični čekić je trajni radni alat koji pruža željene rezultate. U kamenolomima, površinskim i podzemnim rudnicima koristi se za iskopavanje primarnih stena i sekundarno razbijanje stena, a na gradilištima za rušenje masivnih armiranobetonskih konstrukcija. Ove mašine i alati pružaju efikasnost u radu, više obavljenog posla za manje vremena, i to je njihova osnovna prednost. Naš partner u ovoj oblasti građevinskih mašina je kompanija Ajce.

Ajce je jedan od vodećih korejskih proizvođača hidrauličnih čekića i postoji već više od 30 godina. Proizvode kompletnu liniju hidrauličnih čekića za bagere od 800 kg do 85 tona u Južnoj Koreji i Holandiji prema najvišim tehnološkim standardima. Specijalizovani su za hidraulične čekiće, vibro čekiće pobijače, kašike za sortiranje, makaze za beton i metal, kombinovane makaze, drobilice, kompaktore i još mnogo toga. Ajce Europe ima sedište u Holandiji odakle se vrši isporuka širom Evrope. Zahvaljujući ovoj lokaciji u svakom trenutku postoji dovoljan nivo zaliha proizvoda. Na ovaj način se obezbeđuje brzi odziv i kratko vreme isporuke. S obzirom na to da je kompletna proizvodnja na jednom mestu, kontrola kvaliteta proizvoda je na zavidnom nivou. Stalno unapređivanje i razvoj Ajce proizvoda pruža nam dobrog i sigurnog partnera za sadašnjost i budućnost.

IKT doo na domaćem tržištu je već prepoznatiljv po kvalitetnim hidrauličnim čekićima Ajce, koje distribuira i za koje obezbeđuje rezervne delove i servis. Važan aspekt je odabir hidrauličnog čekića i priključaka, gde se prvenstveno vodi računa o težini mašine i poslu koji se obavlja. Kao i kod ostalih proizvoda, naši kupci se mogu osloniti na tehničku podršku koju pružamo. Najprodavaniji proizvodi iz grupe hidrauličnih čekića i priključaka su AB 400, AB 400 M, AB 710, AB 710M i AB 1200 M. U ovoj sezoni je povećana potražnja za većim čekićima, pogledajte snimak sa montaže i puštanja u rad novog čekića AB 1400 M, u kamenolomu Ploče u Aranđelovcu.

https://fb.watch/df8acLy8tT/

Ukoliko su Vam potrebni hidraulični čekići, kontaktirajte nas. Potrudićemo se da opravdamo Vaše poverenje.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.