...da teško bude lakše

Hidraulični sistemi Breaker– profitabilan i lako prenosiv alat u građevinarstvu

Hidraulični sistemi Breaker dizajnirani su za profesionalne korisnike, sastoje se od hidrauličnih stanica i alata i predstavljaju budućnost u građevinskoj industriji. Najveće prednosti u odnosu na konvencionalne alate su odlične performanse, niski troškovi održavanja i velika mobilnost, kao i mnogo manja potrošnja goriva.

Hidraulične stanice – agregati su izvor energije, visokih tehničkih karakteristika i pouzdanosti. Karakteriše ih jednostavna i čvrsta konstrukcija sa nekoliko potrošnih delova, a svi delovi su zaštićeni unutar kućišta, što obezbeđuje maksimalan vek trajanja. Opremljeni su točkovima velikog prečnika i ručicom koja se izvlači, tako da je dovoljan jedan rukovaoc za pomeranje mašine na gradilištu.

Na hidraulične agregate se lako povezuju profesionalni hidraulični alati koji su male težine i velike snage: motorne testere, dijamantske bušilice, ručni čekići, bušaći čekići, dijamantske bušilice, ručne testere, pumpe, dizalice… Od skoro je na našem tržištu i hidraulični pobijač stubova koji nalazi veliku primenu pri postavljanju solarnih panela, ograda, saobraćajnih znakova, ograda na autoputevima, u šumarstvu, vinogradarstvu, za postavljanje svih vrsta čeličnih profila, sidrenje itd. Hidraulični agregat pruža mnogo mogućnosti, samo jedan hidraulični agregat se može koristiti za više alata i više operacija u isto vreme: pobijanje stubova, rušenje, sečenje, bušenje, izvlačenje vode itd. Hidraulični agregati i alati, zbog svojih gabarita, se mogu transportovati u bilo kom vozilu što transport čini mnogo jeftinijim.

Ukoliko je korišćenje alata koji su profitabilni i pouzdani način Vašeg poslovanja, više informacija o hidrauličnim sistemima Breaker sa kompletnim tehničkim karakteristikama možete dobiti od našeg stručnog tima.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.