...da teško bude lakše

O IKT

Inteligentno Kreativno Trajno

Preduzeće IKT je osnovano 1990. godine i već 30 godina uspešno posluje kako u Srbiji, tako i na međunarodnom tržištu, posebno u državama u regionu: Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj…

Glavna delatnost je snabdevanje profesionalnih korisnika i specijalizovanih distributera najkvalitenijim alatom i priborom za bušenje, rušenje, razbijanje, miniranje, instalacije i montaže u visokogradnji i niskogradnji…

Od prvog dana osnovna ideja kompanije je da postane spona između najkvalitetnijih svetskih proizvođača alata i pribora i krajnjih korisnika na domaćem i regionalnom tržištu. Kroz težnju da ovu osnovnu ideju sprovedemo u delo, već 30 godina, zajedno sa našim klijentima učimo rešavajući razne izazove na terenu. Koristeći ova stečena znanja i iskustva i prateći nove tehnologije u proizvodnji alata i mašina, možemo da odgovorimo najzahtevnijim klijentima i situacijama.

Vršimo efikasnu uslugu snabdevanja dopremajući robu na adresu klijenata, sa sopstvenih zaliha. Stojimo na raspolaganju u vezi stručnih saveta i tehničke podrške.

Ponosni smo na postignute rezultate, koji nas obavezuju da nastavimo istim tempom i održimo kvalitet usluge. Postanite partner uspešnog tima na koji možete da se oslonite u svim segmentima Vašeg poslovanja.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.