...da teško bude lakše

Dobar partner – kvalitetno poslovanje

Tokom dugog perioda poslovanja, naš tim se susreo sa različitim proizvođačima mašina, alata i pribora, a neki od njih su postali pouzdani partneri. Jedan od najznačajnih partnera, sa kojim već dugo sarađujemo, je svakako P&V.

Padley & Venables, iz Velike Britanije, je vodeći proizvođač visokokvalitetnih alata za upotrebu u industriji bušenja, vađenja kamena, rudarstva, tunela, građevinarstva i rušenja. Otkako je kompaniju 1911. godine osnovao Richard Padley, Padley & Venables Ltd. je predvodnik unapređene proizvodnje i upotrebe rudarskih i građevinskih alata.

Tokom poslednjih 100 godina, P&V su začetnici i nosioci patenata brojnih proizvoda i procesa. To uključuje originalni razvoj udarnih bitova, uspostavljanje prvog evropskog postrojenja za celokupno karburiranje bušaćih šipki i razvoj muških / ženskih šipki.

Zahvaljujući čeliku koji dolazi iz sopstvene čeličane, i originalne metode valjanja čelika, P&V-ova reputacija kvaliteta prepoznata je širom sveta i snabdeva kupce i projekte u više od 55 zemalja.  Podržava se kontinuiranim istraživanjem, razvojem i ispitivanjem, zajedno sa stalnim ulaganjima u najnoviju tehnologiju, proizvodne procese i mašine. Sve je poboljšano sistemom kvaliteta akreditovanim prema ISO 9001: 2008.

P&V ima dva proizvodna pogona sa sedištem u Velikoj Britaniji, kao i podružnice u Nemačkoj i Australiji. U sklopu međunarodna mreže dilera, nalazi se i IKT doo, kao generalni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

IKT doo takođe posluje u okviru standarda ISO 9001:2015. Najprodavaniji proizvodi kompanije P&V su proizvodi iz grupe površinskog bušenja – pribor za bušenje tunela, pribor za nastavljanje, monoblok burgije, taper šipke i krune, usadnici. Treba napomenuti i alate za hidraulične čekiće – špicevi, sekači, lopatice, nabijači. Alat i pribor P&V – ija se pri testiranju u rudnicima i na drugim gradilištima pokazao kao najkvaliteniji i najizdržljiviji, pa ne čudi činjenica da snabdevamo sve respektabilne kompanije koje se bave ovim granama građevinarstva. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan alat za Vaše mašine, rudnike, kamenolome, izgradnju tunela, obratite se našem ljubaznom i stručnom osoblju. Potrudićemo se da opravdamo Vaše poverenje.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.