...da teško bude lakše

Skoro ceo vek iskustva – Ludecke

Priča o kandžastoj spojnici za komprimovani vazduh, koja se danas koristi širom sveta, započela je 1930. godine za inženjera Emila Georga Ludeckea, kada je osnovao kompaniju Ludecke. Tokom 90 godina rada, kompanija je unapređivana, asortiman je proširen i danas se proizvodi  preko 30.000 proizvoda. Ludecke nastupa kao iskusan i kompetentan partner za sve vrste sistema spojnica u opsegu niskog pritiska.

Proizvodnja ima širok spektar mašina i opreme visokih performansi prema najnovijoj i najsavremenijoj tehnologiji. Dosledno upravljanje lancem snabdevanja od prijema sirovina do isporuke proizvoda obezbeđuje kontrolisanu i optimizovanu proizvodnju i protok materijala.

Kroz kompletnu internu proizvodnju brzo i fleksibilno se odgovora na najrazličitije zahteve kupaca i pružaju se najbolja moguća rešenja. Pored ovih osnovnih kompetencija, zajedno sa specijalizovanim partnerima, kompanija se unapređuje na polju površinske i zaptivne tehnologije, kao i termičke obrade.

Počevši od građevinarstva i inženjeringa do automatske i digitalizovane proizvodnje i osiguranja kvaliteta – u svakom trenutku se garantuje maksimum inovacija, sigurnosti i korisničke usluge.

Cilj je biti još efikasniji i istovremeno stvoriti dodatnu korist za sve strane. Ludecke dokazuje da održivo delovanje paralelno ne povećava troškove, već takođe daje odličan doprinos efikasnosti i profitabilnosti. Održive odluke osiguravaju dugoročni ekonomski uspeh.

U sklopu međunarodna mreže dilera, nalazi se i IKT doo, kao jedan od vodećih distributera za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo i Albaniju. IKT doo posluje u okviru standarda ISO 9001:2015. Najprodavaniji proizvodi kompanije Ludecke su proizvodi iz grupe spojnice i to: brze spojke za vazduh, kandžaste spojke i spojnice za građevinsku industriju i brze spojnice za procesnu industriju.

Proizvodi kompanije Ludecke su se pokazali kao kvaliteni i pouzdani i naša kompanija IKT doo je ponosna na dugogodišnju i kvalitetnu saradnju. Ne čudi činjenica da su ovi proizvodi prvi izbor kod svih naših komitenata koji cene kvalitet i sigurnost u radu.

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne spojnice, bilo za građevinsku ili procesnu industriju, obratite se našem ljubaznom i stručnom osoblju. Potrudićemo se da opravdamo Vaše poverenje.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.