...da teško bude lakše

Akumulatorska inspekciona kamera GIC 120 C Professional

Dodatni podaci
Napon akumulatora12 V
Veličina displeja3,5 “
Rezolucija displeja320 x 240 px
Prečnik glave kamere8,5 mm
Dužina kabla kamere120 cm
Broj stepeni LED-osvetljenja3
Težina0,64 kg

Efikasan pregled i dokumentacija teško pristupačnih mesta

  • Za optimalno prostorno usmerenje, funkcija „Up is Up“™ rotira i istovremeno poravnava sliku na velikom ekranu
  • Direktno prebacuje slike i video snimke preko USB kabla za brzo skladištenje kvalitetne dokumentacije kritičnih područja
  • Tehnologija dvostrukog izvora napajanja omogućava korišćenje sa litijum-jonskim akumulatorom od 12 V ili standardnim alkalnim baterijama

Značajne osobine proizvoda

Inspekcijska kamera GIC 120 C Professional je idealna za proveravanje teško pristupačnih mesta i dokumentovanje rezultata. Za postizanje optimalnog prostornog usmerenja, funkcija „Up is Up“™ rotira i istovremeno poravnava sliku na velikom ekranu. Za dokumentovanje visokog kvaliteta i brzo skladištenje, slike i video snimke je moguće direktno prebaciti preko mikro USB kabla. Tehnologija Dual Power Source omogućava korišćenje litijum-jonskog akumulatora od 12 V ili standardnih alkalnih baterija.

Oprema i primena

Endoskopska kamera je savršena za mnoštvo zanatskih primena, kao što je gledanje unutrašnjosti kutija za alat i cevi, iza zidnih šupljina i za hidraulične sisteme i primene na automobilima.

Dodatne informacije

GIC 120 C Professional dolazi sa Quick Connector tehnologijom koja omogućava jednostavnu i brzu izmenu kabla za kameru, kao i organizovano skladištenje alata. Kompaktan dizajn sa idealnom ergonomijom nudi odlično rukovanje u svakoj mogućoj situaciji. Osim toga, kabl kamere od 120 cm sa priključenim jakim LED svetlom omogućava dovoljan pristup skučenim prostorima i osvetljava tamna mesta za jasnu vidljivost.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.