...da teško bude lakše

Brusna mrežica AN 400

Dodatni podaci

Brusna mrežica AN 400 je pogodna za sve vrste primene: od ručnog brušenja do primene na ručno vođenim mašinama, od brušenja profila ili ugradnih delova pa do površinskog brušenja, od grubog brušenja drveta i drvenih materijala do završne obrade površina od nerđajućeg čelika.

Osnovna prednost je efikasno usisavanje prašine po celoj površini putem otvorene rešetkaste strukture. Brušenje bez prašine omogućava duži vek trajanja brusnog sredstva. Istovremeno poboljšana zaštita pri radu usled stvaranja samo male količine prašine.

Brusna mrežica AN 400 je vodootporna i proizvodi se u širini od 115 mm i dužini od 10 m. Granulacija se kreće od 80-240, zrno je od aluminijum oksida, vezivno sredstvo je smola, a podloga je poliesterska rešetka. Može se koristiti za obradu boja, lakova, gitova, obloga od gela, gipsa, gips-kartonskih zidova, kompozitnih materijala, drveta, drvenih materijala.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.