...da teško bude lakše

Brusne ploče klase special

Dodatni podaci

Brusne ploče klase special su razvijene za primenu na ugaonim brusilicama i fokusirane su na širok spektar primena. Savršena usaglašenost spoja sa korišćenom vrstom zrna obezbeđuje veću agresivnost i duži vek trajanja. Proizvode se u više varijanti:

Brusne ploče A 24 R/01 SpecialSpecijalna ploča za cevovode i kontejnerske konstrukcije. Koriste se za obradu zavarenih spojeva i za doradu zavarenih šavova. Prečnik je 125 i 180 mm, debljina 4 mm. Koristi se kod gradnje naftovoda i gasovoda i u industriji nafte i gasa.

Brusne ploče A 24 R/36 Special – Specijalna brusna ploča za rad u nuklearnoj industriji, proizvedena je bez gvožđa, sumpora i hlora. Optimalan odnos između uklonjenog materijala i pohabanosti brusne ploče. Prečnik je 115, 125 i 180 mm, debljina 6 mm. Koristi se u nuklearnoj industriji, industriji obrade nerđajućeg čelika, kod izrade gelendera.

Brusne ploče A 46 VZ Special – Odlikuje ih dug životni vek i multifunkcionalnost: sečenje i lako brušenje pomoću jedne ploče. Veoma velika agresivnost pri rezanju. Brušenje i rezenje bez zamene alata. Prečnik je 115 i 125 mm, debljina 2 mm. Koristi se u gradnji postrojenja, kod izrade aparata i posuda, metalnih konstrukcija, proizvodnje gelendera, u bravarstvu i industriji obrade nerđajućeg čelika.

Detaljne informacije o području primene možete pogledati na fotografijama.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.