...da teško bude lakše

Brusne šolje

Dodatni podaci

Brusne šolje su razvijene za primenu na ugaonim brusilicama i fokusirane su na širok spektar primena. Savršena usaglašenost spoja sa korišćenom vrstom zrna obezbeđuje veću agresivnost i duži vek trajanja. Proizvode se u više varijanti:

  • Brusne šolje A 16 R supra – Za obradu čelika i liva, ravnih površina i šavnih varova. Grublje zrno za povećanu agresivnost. Prečnik je 110 mmm, visina 55 mm. Koristi se kod gradnje postrojenja, metalnih konstrukcija, u bravarstvu, za izradu aparata i posuda…
  • Brusne šolje A 30 R supra – Za obradu čelika, ravnih površina i šavnih varova. Odlikuje ih optimizovana agresivnost i produženi vek upotrebe. Prečnik je 110 mmm, visina 55 mm. Koristi se kod gradnje postrojenja, metalnih konstrukcija, u bravarstvu, za izradu aparata i posuda…
  • Brusne šolje C 16 R supra – Za obradu ravnih površina i ivica. Preporuka je za primenu pri obradi kamena i mineralnih materijala, betona i liva. Optimizovana agresivnost obezbeđena je pomoću oštrog i grubog SiC zrna. Prečnik je 110 mmm, visina 55 mm. Koristi se u kamenorezačkim pogonima.
  • Brusne šolje C 30 R supra – Za obradu ravnih površina i ivica. Preporuka je za primenu pri obradi kamena i mineralnih materijala, betona i liva. Optimizovana agresivnost obezbeđena je pomoću oštrog i grubog SiC zrna. Prečnik je 110 mmm, visina 55 mm. Koristi se u kamenorezačkim pogonima.

Detaljne informacije o području primene možete pogledati na fotografijama.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.