...da teško bude lakše

Bunarski sistem Wellman 120

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF uputstvu.

Wellman 120 je dizajniran kao trajna alternativa tradicionalnim materijalima poput čelika, fiberglasa, PVC-a i polietilena u vodenim bunarima sa električnim podvodnim pumpama.

Karakteristike

U poređenju sa konvencionalnim crevima Wellman 120 zauzima manje prostora, omogućavajući transport manjim vozilima i zahteva manje radne snage. U određenim okolnostima, Wellman 120 se može instalirati ručno, što je naročito korisno kada je potrebna instalacija na udaljenim lokacijama sa lošim pristupom. Ima primenu u domaćim sistemima, lakoj industriji, udaljenim područjima, monitoringu životne sredine i ispitivanju bunara. Jednodelni kompozit pruža izvrsnu stabilnost i uklanja rizik od raslojavanja. Ojačana traka za pričvršćivanje kabla sprečava da kabl za napajanje rasteže traku što može dovesti do potpunog odvajanja.

Isporučuje se u potrebnim dužinama za prilagođavanje pumpanja, bez prirubnica i spojeva, izuzev na delu koji dolazi na pumpu i na nadgradnju. U zavisnosti od specifičnosti uslova primene, instalacija može biti izvedena ručno, mašinski ili pomoću krana.

Sastav

Tekstilna armatura dizajnirana je da nabubri u radnim uslovima do 20%. Ova karakteristika daje nominalni porast prečnika uspona, smanjujući gubitak trenja i poboljšavajući hidrauličke performanse. Napravljeno je od sintetičkih građevinskih materijala tako da nema korozije i nema nakupljanja vage. Visokokvalitetna poliuretanska obloga i pokrivni materijal otporan je na ugljovodonična goriva, mnoge hemikalije, ozon i UV, abraziju i mikrobiološke napade.

Prednosti

  • Prenosi velike količine vode pod visokim radnim pritiskom
  • Lagano i lako za postavljanje
  • Vrhunska otpornost na habanje
  • Minimalno istezanje
  • Nisko održavanje
  • Lako skladištenje i transport

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.