...da teško bude lakše

Bunarski sistem Wellman 300

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF uputstvu.

Wellman 300 je dizajniran kao trajna alternativa tradicionalnim materijalima poput čelika, fiberglasa, PVC-a i polietilena u vodenim bunarima sa električnim podvodnim pumpama.

Karakteristike

U poređenju sa konvencionalnim crevima Wellman 300 zauzima manje prostora, omogućavajući transport manjim vozilima i zahteva manje radne snage. U određenim okolnostima, Wellman 300 se može instalirati ručno, što je naročito korisno kada je potrebna instalacija na udaljenim lokacijama sa otežanim pristupom. Ima primenu u vađenju podzemnih voda – pitka i slankasta, preradi hrane, navodnjavanju u poljoprivredi, odvodnjavanju rudnika, stabilizaciji zemljišta, postrojenjima za desalinizaciju, zaštiti životne sredine, kod solarnih elektroenergetskih sistema, za vatrogasne i servisne pumpe na otvorenom moru.

Način tkanja creva pruža izvrsnu stabilnost i uklanja rizik od raslojavanja. Ojačana traka za pričvršćivanje kabla sprečava da kabl za napajanje rasteže traku što može dovesti do potpunog odvajanja.

Isporučuje se u potrebnim dužinama za prilagođavanje pumpanja, bez prirubnica i spojeva, izuzev na delu koji dolazi na pumpu i na nadgradnju. U zavisnosti od specifičnosti uslova primene, instalacija može biti izvedena ručno, mašinski ili pomoću krana.

Sastav

Tekstilna armatura dizajnirana je da nabubri u radnim uslovima do 15%. Ova karakteristika daje nominalni porast prečnika creva, smanjujući gubitak trenja i poboljšavajući hidraulične performanse. Napravljeno je od sintetičkih građevinskih materijala tako da nema korozije i nema nakupljanja vlage. Visokokvalitetna poliuretanska obloga i pokrivni materijal otporan je na ugljovodonična goriva, mnoge hemikalije, ozon i UV, abraziju i mikrobiološke napade.

Prednosti

  • Lagano i lako za postavljanje
  • Vrhunska otpornost na habanje
  • Odlične hidraulične performanse
  • Nisko održavanje
  • Lako skladištenje i transport

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.