...da teško bude lakše

Dijamantski brusni tanjir klase Supra

Dodatni podaci

Dijamantski brusni tanjiri klase Supra su razvijeni za primenu na ugaonim brusilicama. Proizvodi se u više varijanti:

  • Dijamantski brusni tanjir DS 600 A supra je idealan alat za sve vrste abraziva. Odlikuju je izvanredne brusne performanse kombinovane sa produženim radnim vekom i lako odvođenje prašine kroz otvore na čeličnom nosaču. Brzo i lako brušenje obezbeđuju dvoredni segmenti. Izvanredan radni vek obezbeđen je zahvaljujući optimizovanom odnosu dijamanata i ispunjivača. Prečnici su 100, 115, 125 i 180 mm, širina segmenata od 7,2 do 8,2 mm, visina segmenata od 5 do 5,5 mm, ivica je dvoredna. Koristi se u niskogradnji i visokogradnji, preporuka je za električare i preduzeća koja se bave elektroinstalacijama.
  • Dijamantski brusni tanjir DS 600 B supra je dvoredna brusna šolja za obradu betona i abrazivnih materijala. Odlikuju je dobra ekstrakcija prašine, agresivne brusne performance i dug radni vek. Prečnici su 100, 115, 125 i 180 mm, širina segmenata od 7,2 do 8,5 mm, visina segmenata 5,5 mm, ivica je dvoredna. Koristi se u niskogradnji i visokogradnji, preporuka je za keramičare, fabrike betona i preduzeća koja rade sa prirodnim kamenom.
  • Dijamantski brusni tanjir DS 600 S supra odlikuje izuzetno odvođenje prašine koje je omogućeno pomoću specijalno osmišljenih otvora. Ovaj tanjir ima malu težinu koja je dobijena pomoću izuzetno lakog čeličnog nosača. U pitanju su agresivne performanse i rad sa minimalnim vibracijama. Prečnici su 100, 115, 125 i 180 mm, širina segmenata od 7,2 do 7,8 mm, visina segmenata 5,5 mm. Koristi se u niskogradnji i visokogradnji, preporuka je za keramičare, fabrike betona i preduzeća koja rade sa prirodnim kamenom.
  • Dijamantski brusni tanjir DS 650 PKD supra – PKD brusni tanjiri imaju dobar učinak skidanja materijala na tvrdim smolama i ostacima lepka. Odlikuje ih dobro odvođenje prašine i agresivan učinak brušenja. Potporni segmenti obezbeđuju miran proces brušenja bez vibracija. Prečnici su 125 i 180 mm, širina segmenata od 3,6 i 4 mm. Koristi se u niskogradnji i visokogradnji, preporuka je za molere i farbare, keramičare, instalatere, kod radova grejanja i sanitarija.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.