...da teško bude lakše

Dijamantski lanac za motorne testere FORCE 3

Dodatni podaci

Dijamantski lanac za motorne testere FORCE 3 se proizvodi u različitim dužinama i za različite materijale.

Force 3 od 30 cm je predviđen za ručnu motornu testeru GC 680, i proizvodi se u tri varijante: FORCE 3 – za standardno tvrde materijale, BRICK FORCE 3 – za ciglu i slične abrazivne materijale i PREMIUM FORCE 3 – za tvrde meterijale na betonskog bazi.

Force 3 od 33 cm je predviđen za ručnu hidrauličnu testeru za beton 814 pro, i proizvodi se u tri varijante: FORCE 3 – za standardno tvrde materijale, BRICK FORCE 3 – za ciglu i slične abrazivne materijale i PREMIUM FORCE 3 – za tvrde meterijale na betonskog bazi, za armirani beton.

Force 3 od 35 cm je predviđen za ručnu motornu testeru GC 680 i GC 695, i proizvodi se u tri varijante: FORCE 3 – za standardno tvrde materijale, BRICK FORCE 3 – za ciglu i slične abrazivne materijale i PREMIUM FORCE 3 – za tvrde meterijale na betonskog bazi.

Force 3 od 40 cm je predviđen za ručnu motornu testeru GC 695, i proizvodi se u tri varijante: FORCE 3 – za standardno tvrde materijale, BRICK FORCE 3 – za ciglu i slične abrazivne materijale i PREMIUM FORCE 3 – za tvrde meterijale na betonskog bazi.

 

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.