...da teško bude lakše

Diskovi za brzu zamenu

Dodatni podaci

Diskovi za brzu zamenu mogu da se koriste na svim standardnim mašinama i najrazličitijim materijalima i pogodni su za sve vrste primene od površinskog brušenja do brušenja jako profilisanih komponenata. Jednostavna i brza zamena alata skraćuje vreme opremanja i tako povećava efikasnost u radu. Zahvaljujući raznim dimenzijama i stepenima tvrdoće potpornih tanjira pogodni su za brojne različite primene. Jednostavno rukovanje i miran hod obezbeđuju ravnomerne rezultate brušenja i rad bez zamora. Proizvode se:

  • Diskovi za brzu zamenu QMC 409 – Visok učinak uklanjanja materijala kod obrade nerđajućeg čelika, hladno brušenje obezbeđeno je pomoću dodatnog premaza multibond, zapušenje je svedeno na minimum kod obrade aluminijuma. Granulacija je od 36-120, zatvorena, aluminijum cirkon, prečnik 50 mm i koriste se za nerđajući čelik, metal, univerzalni.
  • Diskovi za brzu zamenu QMC 411Agresivne karakteristike ovog diska omogućava samooštreće zrno aluminijum cirkonijuma, visok učinak uklanjanja materijala kod obrade čelika i nerđajućeg čelika. Granulacija je od 24-120, zatvorena, aluminijum cirkon, prečnik 50 i 76 mm i koriste se za nerđajući čelik, metal, univerzalni.
  • Diskovi za brzu zamenu QMC 412Za univerzalnu primenu kod srednjeg i grubog brušenja. Granulacija je od 24-320, zatvorena, aluminijum oksid, prečnik 38, 50 i 76 mm i koriste se za metal, univerzalni i neferitni metali.
  • Diskovi za brzu zamenu QMC 910 – Visoka stopa uklanjanja materijala nerđajućeg čelika omogućena je upotrebom samooštrećeg keramičkog zrna, odlične agresivne karakteristike, hladno brušenje nerđajućeg čelika omogućava multibond. Granulacija je od 36 do 80, zatvorena, keramički aluminijum oksid, prečnik 38 i 50 mm i koriste se za nerđajući čelik i visokolegirani čelik.
  • Diskovi za brzu zamenu QRC 409 Visok učinak uklanjanja materijala kod obrade nerđajućeg čelika, hladno brušenje obezbeđeno je pomoću dodatnog premaza multibond, zapušenje je svedeno na minimum kod obrade aluminijuma. Granulacija je od 36 do 120, zatvorena, aluminijum cirkon, prečnik 50 mm i koriste se za nerđajući čelik i metal univerzalni.
  • Diskovi za brzu zamenu QRC 411 – Agresivne karakteristike ovog diska omogućava samooštreće zrno aluminijum cirkonijuma, visok učinak uklanjanja materijala kod obrade čelika i nerđajućeg čelika. Granulacija je od 24 do 120, zatvorena, aluminijum cirkon, prečnik 50 i 76 mm i koriste se za nerđajući čelik i metal univerzalni.
  • Diskovi za brzu zamenu QRC 412 – Za univerzalnu primenu kod srednjeg i grubog brušenja. Granulacija je od 24 do 320, zatvorena, aluminijum oksid, prečnik 50 i 76 mm i koriste se za metal univerzalni i neferitni metal.
  • Diskovi za brzu zamenu QRC 910 – Visoka stopa uklanjanja materijala nerđajućeg čelika omogućena je upotrebom samooštrećeg keramičkog zrna, odlične agresivne karakteristike, hladno brušenje nerđajućeg čelika omogućava multibond. Granulacija je od 36 do 80, zatvorena, keramički aluminijum oksid, prečnik 50 mm i koriste se za nerđajući čelik i visokolegirani čelik.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.