...da teško bude lakše

Fischer FAZ II anker

Dodatni podaci

Fischer FAZ II anker je čelični anker za najviše zahteve. Koristi se za pričvršćavanje teških tereta u napuknutom betonu. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, FAZ II se može koristiti izuzetno fleksibilno. Isprobana ekspanziona obujmica bezbedno uvodi opterećenja u beton i omogućava vrhunsku nosivost. Proizvodi se u više varijanti: galvanski pocinkovan čelik, nerđajući čelik i korozivno visokootporni čelik. Odlikuju ga dve dubine ankerisanja: standardna dubina ankerisanja – za maksimalna opterećenja, i redukovana dubina ankerisanja za uštede pri bušenju i kratke dužine ankera.

Atestiran je za beton klase čvrstoće C20/25 do C50/60 sa i bez naprslina. Takođe je pogodan za beton C12/15 i prirodni kamen guste strukture. Fischer anker FAZ II je idealan za sidrenje ograda, nosača kablova i konzola i koristi se za ograde, kablovske trase, kapije, fasade, drvene konstrukcije.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.