...da teško bude lakše

Fischer FBN II anker

Dodatni podaci

Fischer FBN II anker je anker za ekonomičnu montažu u betonu bez pukotina. Zahvaljujući svom dugom navoju i dve dubine ankerisanja, posebno je fleksibilan. Standardnom dubinom ankerisanja postiže se maksimalna nosivost, zbog čega je potrebno manje tačaka za pričvršćivanje i manje ankera. Takođe, smanjena dubina ankerisanja smanjuje dubinu bušotine što minimizira vreme potrebno za instalaciju i istovremeno povećava produktivnost. Urezni klin štiti navoj od oštećenja i time obezbeđuje bržu montažu i demontažu nastavka.

Proizvodi se u više varijanti, od galvanski pocinkovanog i nerđajućeg čelika, toplocinkovani i sa širokom podloškom. Fischer anker FBN II je idealan za montažu ograda, nosača kablova i konzola i koristi se za čelične konstrukcije, ograde, kablovske trase, kapije, fasade u nenapuknutom betonu. U dizajnu od nerđajućeg čelika, anker sa vijcima je pogodan za fasadne podkonstrukcije, konzole i spoljne merdevine.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.