...da teško bude lakše

Fischer FPX-I anker za pričvršćivanje u gas betonu

Dodatni podaci

Fischer FPX-I anker za pričvršćivanje u gas betonu je snažan anker sa unutrašnjim navojem sa jedinstvenim četvorostrukim
razupiranjem i koristi se za pričvršćivanja u gasnom betonu – siporex-u. Napravljen je od galvanski pocinkovanog čelika, sa unutrašnjim navojem od M6 do M12. Odlikuje ga jednostavno razupiranje i automatska kontrola montaže sa aku odvrtačem. Nakon prethodnog bušenja, FPX-I se zabija samo čekićem. Nije potrebno očistiti bušotinu i postavlja se pomoću šestougaonog odvrtača preko akumulatorskog odvijača ili preko čegrtaljke. Konus se zatim uvlači u ekspanzionu čauru. U ovom slučaju četiri krila stvaraju podrezivanje u bušenoj rupi. Nakon proširenja, alat se automatski oslobađa.

Fischer anker FPX-I je atestiran za
• Gasni beton pritisne čvrstoće 2 – 7 N/mm²
• Zidne i plafonske ploče od gasnog betona pritisne čvrstoće ≧ 3.3
• Obložene zidane konstrukcije od gasnog betona, npr. omalterisane, popločane ili tapacirane površine

Idealan za pričvršćivanje spuštenih plafona, ograda i rukohvata, kuhinjskih ormara, kablovskih trasa, cevovoda, ventilacionih kanala, TV – konzola, preporuka za montažu sa odstojanjem.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.