...da teško bude lakše

Fischer FH II anker ze velika opterećenja

Dodatni podaci

Fischer FH II anker ze velika opterećenja je anker za direktnu montažu, dizajniran za zahtevna pričvršćivanja u betonu sa naprslinama. Napravljen je od galvanski pocinkovanog i nerđajućeg čelika i proizvodi se u više varijanti. U radu, kada se zavrtanj zategne, konus se uvlači u ekspanzionu čauru i širi ga prema zidu rupe. Crni plastični prsten sprečava neželjeno okretanje ankera i preuzima silu obrtnog momenta. Fischer anker FH II je idealan za sidrenje ograda, nosača kablova i konzola i koristi se za čelične konstrukcije, merdevine, mašine, dizalice u auto radionicama… Jedna od varijanti FH II-I je sa unutrašnjim navojem i idealno je pogodan za učvršćivanje klima uređaja, mašina i sedišta na stadionima u napuknut i nenapuknut beton.

Atestiran je za beton klase čvrstoće C20/25 do C50/60 sa i bez naprslina. Takođe je pogodan za beton C12/15 i prirodni kamen guste strukture. Evropsko tehničko odobrenje i klasifikacija prema klasi otpornosti na vatru R 120 garantuju dodatnu sigurnost. Poseduje i međunarodna odobrenja kojima se pokriva primena u oblastima zemljotresa (Seizmički C1 i C2).

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.