...da teško bude lakše

Fischer FFC fire stop - protivpožarna obujmica

Dodatni podaci

Fischer FFC fire stop – protivpožarna obujmica je obujmica za zaptivanje širokog spektra zapaljivih cevi koje prolaze kroz vatrootporne zidove i podove. U pitanju je  čelična obujmica obložena prahom koji sadrži materijal na bazi grafita i reaguje na toplotu tako što se širi tokom požara. Može se koristiti samostalno ili u aplikacijama mešovitog prodora. Preporuka je prstenaste zazore do 10 mm popuniti Fischer FiAM fire stop – protivpožarnim ispunjivačem. Za veće zazore preporuka je koristit FCPS i FFSC

Može se primenjivati kod različitih građevinskih materijala: fleksibilne i krute zidne konstrukcije, podovi od punog betona, šuplji montažni podovi, vatrootporni zidovi i podni sklopovi; i nemetalnih cevi kao što su PVC, HDPE, MDPE, ABS različitih veličina. Prednosti su: lako naknadno montiranje u bilo kom trenutku, vodootporan, unapred fiksirane uši za pričvršćivanje.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.