...da teško bude lakše

Fischer FGC 100 akumulatorski gasni pištolj – servis i rezervni delovi

Dodatni podaci

Fischer FGC 100 akumulatorski gasni pištolj (servis i rezervni delovi) je idealan za brzo i lako pričvršćivanje ekserima, u betonu i čeliku. Odlikuje ga snaga od 100 džula koja obezbeđuje ispravan prodor u radnu površinu, bez bušenja. Sadrži jednostavan prekidač za podešavanje dubine zakucavanja eksera, pa se može izabrati da li će ekseri biti u ravni sa materijalom koji se fiksira ili potpuno ukucani. Zbog svega ovoga pruža jednostavnu i sigurnu montažu u podovima, zidovima, plafonima. Nalazi primenu u montaži kablova, zaštitnih cevi, elektro instalacija, u izolacionim i protivpožarnim sistemima, kako u komercijalnoj gradnji, tako i u tunelima, halama… Zbog velikog asortimana eksera može se koristiti u svim građevinskim materijalima: beton, cigla, čelik, tvrde zidane površine, paneli…

Fischer FGC 100 akumulatorski gasni pištolj se servisira na svakih 20.000 pričvršćivanja pod standardnim uslovima. Odlikuje ga dug životni vek i sistem za brzo rastavljanje magacina i čišćenje zaglavljenih eksera. Baterija ima integrisanu LED lampu koja prikazuje nivo napunjenosti i sa jednim punjenjem može se završiti 8.000 zakucavanja, a dodatno punjenje od 10 minuta omogućava montažu još minimum 300 eksera. Za potpuno punjenje baterije potrebno je oko 90 minuta.

U ponudi je veliki izbor dodatnog materijala: ekseri, baterije, gas, kao i servis i rezervni delovi.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.