...da teško bude lakše

Fischer EA II tipl čelični udarni

Dodatni podaci

Fischer EA II tipl čelični udarni je anker sa kragnom i unutrašnjim navojem za jednostavnu udarnu montažu – nakucavanjem. Napravljen je od galvanski pocinkovanog ili nerđajućeg čelika i odlikuje ga da nema propadanja prilikom montaže zbog obodne kragne na vrhu. Anker se montira pomoću udarca čekićem dok ne bude u ravni sa osnovnim materijalom. Reljefni obod sprečava klizanje. Postoje i dodatne skraćene varijante M6-M12 sa samo 25 mm dužine koje sprečavaju nailazak na armaturu.

Fischer tipl čelični EA II udarni je idealan za montažu sistema prskalica, nosača kablova i konzola kako iznutra tako i spolja. Preporuka je za cevovode i ventilacione kanale, čelične konstrukcije, konzole, podupirače za oplate (šalunge). Atestiran je za nenapuknuti beton C20/25 do C50/60, beton sa naprslinama C12/15 do C50/60 za upotrebu kao deo višestrukog pričvršćivanja nenosivih sistema, šuplje prednapregnute betonske ploče ≥ C30/37 bis C50/6. Evropska klasifikacija u klasu otpornosti na vatru R 120 nudi dodatnu sigurnost.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.