...da teško bude lakše

Fischer N udarni tipl

Dodatni podaci

Fischer N udarni tipl za jednostavnu, brzu i efikasnu montažu sastoji se od visokokvalitetnog najlonskog tipla i ukucavajućeg vijka od  galvanski pocinkovanog čelika, nerđajućeg čelika-inoxa ili plastike, koji su unapred montirani za brz proces instalacije. Odlikuje ga brza montaža udarom, koja smanjuje napor u radu i omogućava ekonomičnu serijsku montazu. Integrisana zaštita od udara sprečava prevremeno aktiviranje tipla i omogućava nesmetanu montažu. Navoj ukucavajućeg vijka u kombinaciji sa različitim prihvatima za odvijač omogućava otpuštanje tipla radi naknadnog podešavanja ili demontaže. Kada se udarni vijak zabije, tipl se širi i stvara sigurno ankerisanje u građevinskom materijalu. Proizvodi se u više različitih prihvata: sa upuštenom glavom, sa ravnom glavom, sa spoljnim navojem, sa cilindričnom glavom.

Koristi se za montažu u različitim materijalima: beton, puna cigla, puni silikatni blok, prirodni kamen, puni blok od lakog betona, gasni beton (Ytong), pune gipsane ploče, perforirana cigla, perforirana silikatna cigla, šuplji blok od lakog betona. Idealne su za pričvršćivanje drvenih i metalnih podkonstrukcija, pričvršćivanje priključnih profila kod izrade fasada, folija, limova, kablova i obujmica, perforirane trake, gipsanih i zidnih priključaka…

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.