...da teško bude lakše

Fischer FBS II 6 UltraCut vijak za beton

Dodatni podaci

Fischer FBS II 6 UltraCut vijak za beton  je napravljen od pocinkovanog čelika i dizajniran je za primene kao što su fiksiranje cevovoda, sistema kanala, ventilacionih kanala, ankerisanje trasa i privremena pričvršćivanja. Odlikuje ga veoma brza montaža pomoću Fischer FSS 18V 400 BL akumulatorskog udarnog odvijača, jednostavna upotreba za instalacije i montažu u plafonu i mogućnost potpunog demontiranja. Kada se šraf za beton uvrne u probušenu rupu pomoću udarnog alata, ivice navoja se urezuju duboko u beton, čime se obezbeđuje maksimalna nosivost. Mali napor pri bušenju štedi vreme u slučaju višestrukih pričvršćivanja. Kako mu nije potreban tipl, već sam pravi rezove u betonu, veoma je jednostavno demontrirati ga i ponovo koristiti, zbog čega se i koristi u privremenim pričvršćivanjima.

Atestiran je za beton sa naprslinama C12/15 do C50/60 i šuplje prednapregnute betonske ploče C30/37 do C50/60 za upotrebu kod višestrukog pričvršćivanja nenosivih sistema. Evropsko tehničko odobrenje za napukli beton i beton bez pukotina kao i za seizmička opterećenja i klasifikaciju u klasu otpornosti na požar R 120 garantuju još veću sigurnost.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.