...da teško bude lakše

Fischer FBS II 8-14 UltraCut vijak za beton

Dodatni podaci

Fischer FBS II 8-14 UltraCut vijak za beton je snažan i efikasan vijak za beton za jednostavnu ugradnju i sa najvišim nosivostima u betonu sa naprslinama. Odlikuje ga veoma brza montaža pomoću akumulatorskog udarnog odvijača Fischer FSS 18V 400 BL ili Fischer FSS 18V 600, jednostavna upotreba za instalacije i montažu u plafonu i mogućnost potpunog demontiranja. Kada se šraf za beton uvrne u probušenu rupu pomoću udarnog alata, ivice navoja se urezuju duboko u beton, čime se obezbeđuje maksimalna nosivost. Kako mu nije potreban tipl, već sam pravi rezove u betonu, veoma je jednostavno demontrirati ga i ponovo koristiti, zbog čega se i koristi u privremenim montažama. Nije potrebno čišćenje rupe kod plafonske ili podne montaže. Moguće su tri dubine ankerisanja zavisno od opterećenja, debljine podloge ili debljine dela koji se ugrađuje.

Koristi se za montažu ograda, konzola, regala, kapija, drvenih konstrukcija. Atestiran je za beton klase čvrstoće C20/25 do C50/60 sa i bez naprslina. Takođe je pogodan za beton C12/15 i prirodni kamen guste strukture.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.