...da teško bude lakše

Fischer FBS II R UltraCut vijak za beton

Dodatni podaci

Fischer FBS II R  UltraCut vijak za beton je svestrano rešenje za brzu i jednostavnu montažu, visoke nosivosti u betonu sa naprslinama. Napravljen je od nerđejućeg čelika. Odlikuje ga veoma brza montaža sa udarnim alatom za zavrtanje, jednostavna upotreba za instalacije i montažu u plafonu i mogućnost potpunog demontiranja. Kada se vijak za beton uvrne u probušenu rupu pomoću udarnog alata, ivice navoja se urezuju duboko u beton, čime se obezbeđuje maksimalna nosivost. Kako mu nije potreban tipl, već sam pravi rezove u betonu, veoma je jednostavno demontrirati ga i ponovo koristiti, zbog čega se i koristi u privremenim montažama.

Koristi se za montažu ograda, konzola, ankerske ploče, čeličnih konstrukcija, skela i fasada. Atestiran je za beton klase čvrstoće C20/25 do C50/60 sa i bez naprslina. Takođe je pogodan za beton C12/15 i prirodni kamen guste strukture.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.