...da teško bude lakše

Tankozidno crevo Flexitex Extra

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF uputstvu.

Flexitex Extra je ojačano crevo za prenos tečnosti za poljoprivredne sisteme, ali može poslužiti i kao crevo za vuču ili za navodnjavanje. Ovo kvalitetno tanko crevo napravljeno je od mešavine nitrilne gume i PVC-a, sa dodatom UV barijerom za sprečavanje oštećenja od UV zračenja.

Karakteristike

Dizajnirano je i koristi se kao dovodno crevo za bilo koju vrstu primene prenosa vode. Crevo se lako skladišti i postavlja i sklapa. Dobro se prilagođava terenu i može se usmeravati oko prepreka. Preporučuje se kao dovodno crevo – za napajanje kod navodnjavanja i sisteme nađubravanja. Crevo se takođe koristi kao lagano crevo za pranje ili prenošenje za vodene i nepolarne tečnosti u građevinarstvu i opštoj industriji. Idealno kao „fleksibilni cevovod“ za gašenje požara u industriji.

Sastav

Izrađeno je od mešavine nitrilne gume i PVC-a, sa dodatom UV barijere radi sprečavanja oštećenja od UV zračenja. Smeša gume istiskuje se kroz kružno tkano ojačanje napravljeno od poliesterske pređe sa nitima. Karakteriše ga veoma čvrsto povezivanje potke i tkanja, kao i čvrsto zatvaranje ojačanog poliestera. Minimalno aksijalno izduženje i uvijanje.

Prednosti

  • Izuzetno izdržljivo.
  • Dokazan kvalitet creva na terenu na osnovu dugogodišnjeg ispitivanja.
  • Dužine do 200 metara.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.