...da teško bude lakše

Hidraulični pobijač stubova BP60

Dodatni podaci
Tehnički podaciHidraulični pobijač stubova BP60Hidraulični pobijač stubova BP 100
Prečnik stuba10-60 mm40-100 mm
Jačina udarca na 30l2300 J1680 J
Radni pritisak80-170 bar105-170 bar
Protok ulja20-30 l/min20-40 l/min
Max pritisak170 bar170 bar
Težina17,6 kg32,2 kg

Hidraulični pobijač stubova BP60 se koristi za pobijanje stubova pri postavljanju solarnih panela, ograda, saobraćajnih znakova, u šumarstvu, vinogradarstvu, pri postavljanje ograda na putevima, za postavljanje svih vrsta čeličnih profila, sidrenje itd. Veoma je jednostavan i lak za korišćenje, postavljen na stub koji se pobija, aktivira se pomoću ventila za otvaranje protoka ulja. U slučaju da je mesto visoko i nepristupačno nudi mogućnost aktiviranja preko daljinskog ventila. Sa druge strane pobijač je spojen sa hidrauličnom stanicom ili drugim hidrauličnim izvorom – bager, traktor… Uvek proverite da li su tehnički podaci o protoku i izlaznom pritisku kompatibilni sa podacima alata koji se povezuje, inače je neophodna upotreba razdelnika protoka.

Prednost korišćenja hidrauličnih alata je velika snaga koja daje visoku produktivnost – svi radovi se završavaju brzo u svim vremenskim uslovima, i niski troškovi održavanja.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.