...da teško bude lakše

Listovi i araci sa platnenom podlogom

Dodatni podaci

Listovi i araci sa platnenom podlogom mogu da se koriste na svim standardnim mašinama i najrazličitijim materijalima i pogodni su za sve vrste primene od površinskog brušenja do brušenja jako profilisanih komponenata.

Proizvodi se u više varijanti:

  • Listovi i araci sa platnenom podlogom KL 361 JF – visoko kvalitetni univerzalni proizvod, optimalno prilagodjavanje zbog veoma fleksibilne pamučne podloge, čisto i jednostavno sečenje lista na potrebnu meru. Granulacija je od 30-600, zatvorena, aluminijum oksid i koristi se za čelik, metal univerzalni, neferitne metale, drvo, nerđajući čelik, širina trake 115 i 230 mm.
  • Listovi i araci sa platnenom podlogom KL 371 JF – povoljan proizvod za ručno brušenje površina. Granulacija je od 30-400, zatvorena, aluminijum oksid i koristi se za čelik, metal univerzalni, neferitne metale, širina trake 230 mm.
  • Listovi i araci sa platnenom podlogom KL 385 JF -povoljan proizvod za ručno brušenje profilisanih površina, optimalno prilagodjavanje zbog veoma fleksibilne pamučne podloge, čisto i jednostavno sečenje lista na potrebnu meru. Granulacija je od 40-600, zatvorena, aluminijum oksid i koristi se za drvo, metal univerzalni, neferitne metale, širina trake 230 mm.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.