...da teško bude lakše

Listovi i araci samopričvršćujući

Dodatni podaci

Brusni listovi i araci samopričvršćujući mogu da se koriste na svim standardnim mašinama i najrazličitijim materijalima i pogodni su za sve vrste primene od površinskog brušenja do brušenja jako profilisanih komponenata.

Proizvodi se u više varijanti:

  • Listovi sa film podlogom FP 73 WK – specijalni proizvod sa ojačanom podlogom otpornom na kidanje, pogodan za obradu boje, laka i gita, odlična prilagodljivost sa odličnom postojanošću zrna i na ivicama, dugotrajan zbog dodatnog sloja aktivne supstance, steirat. Granulacija je od 80-1500, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, gitove…
  • Listovi sa film podlogom FP 77 K T-ACT – proizvod visokih performansi sa novom tehnologijom oslojavanja koja produžava životni vek i sprečava prevremeno zapušavanje tokom brušenja mekih materijala, za fino brušenje, visoko fleksibilna i potpuno ravna podloga za dobijanje površina najvišeg kvaliteta obrade. Dostupni sa granulacijom od 240 do 2000, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, gitove, grundiranje, punilo, obloge od gela, kompozitne materijale, plastiku.
  • Samopričvršćujući araci sa papirnom podlogom PS 33 CK – visoka efikasnost skidanja materijala, za raznovrsne primene. Granulacija je od 40-120, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, gitove, drvo i plastiku.
  • Samopričvršćujući araci sa papirnom podlogom PS 77 CK T-ACT – proizvod visokih performansi sa novom tehnologijom oslojavanja koja produžava životni vek proizvoda i sprečava prevremeno zapušavanje tokom brušenja mekih materijala, grublje i umereno brušenje uz visok učinak uklanjanja materijala, fleksibilan i na kidanje otporan C-lateks papir. Dostupan sa granulacijom 60-220 i koristi se za boje, lakove, gitove, grundiranje, punilo, obloge od gela, kompozitne materijale.
  • Samopričvršćujući araci sa papirnom podlogom PS 19 EK – Tvrdo i oštro zrno silicijum karbida za obradu tvrdih i žilavih materijala, otporan proizvod visokih performansi, na stabilnoj E papirnoj podlozi za: grubo, srednje i finalo brušenje. Granulacija je od 120-1200, zatvorena, silicijum karbid i koristi se za boje, lak, gitove, plastiku, drvo, staklo, kamen.
  • Samopričvršćujući araci sa papirnom podlogom PS 22 K – Visoka efikasnost skidanja materijala, stvara homogenu izbrušenu površinu. Granulacija je od 24-400, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za drvo, metal univerzalni, širina trake od 70 do 115 mm.
  • Samopričvršćujući araci sa papirnom podlogom PS 33 BK – Visoka efikasnost skidanja materijala, za raznovrsne primene. Granulacija je od 150-600, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, git, drvo, širina trake od 70 do 115 mm.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.