...da teško bude lakše

Listovi sa papirnom podlogom

Dodatni podaci

Brusni listovi sa papirnom podlogom mogu da se koriste na svim standardnim mašinama i najrazličitijim materijalima i pogodni su za sve vrste primene od površinskog brušenja do brušenja jako profilisanih komponenata.

Proizvodi se u više varijanti:

Listovi sa papirnom podlogom PL 31 B – Proizvod optimalnog odnosa cene i kvaliteta, prilagodjenih osobina za ručno i mašinsko brušenje, pogodan za završnu obradu. Granulacija je od 40-400, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lak, gitove, drvo, širina trake 93 i 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 11 A – Odličan proizvod za auto reparaciju i farbare, idealan za tvrde i teške površine, odlična prilagodljivost diska obezbedjuje visoku stabilnost, koristi se za suvo i mokro brušenje. Granulacija je od 220-2000, zatvorena, silicijum karbid i koristi se za boje, lak, gitove, plastiku, širina trake 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 11 C – Odličan proizvod za auto reparaciju i farbare, idealan za tvrde i teške površine, odlična prilagodljivost diska obezbedjuje visoku stabilnost, koristi se za suvo i mokro brušenje. Granulacija je od 60-1000, zatvorena, silicijum karbid i koristi se za boje, lak, gitove, plastiku, širina trake 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 22 F ACT – Vrhunski proizvod za obradu tvrdog drveta, dobra ivična stabilnost, zahvaljujući ACT tehnologiji i antistatik svojstvima sprečava se prevremeno zapušenje. Granulacija je od 40-400, zatvorena, aluminijum oksid i koristi se za drvo, širina trake 115 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 30 D – Proizvod dobrog odnosa cene i kvaliteta, za raznovrsne primene. Granulacija je od 40-320, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, git, drvo, širina trake 115 i 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 33 B – Visoka efikasnost skidanja materijala, za raznovrsne primene. Granulacija je od 150-600, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, git, drvo, širina trake 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 33 CVisoka efikasnost skidanja materijala, za raznovrsne primene. Granulacija je od 40-120, poluotvorena, aluminijum oksid i koristi se za boje, lakove, git, drvo, širina trake 230 mm.

Listovi sa papirnom podlogom PS 73 BW – Visoko kvalitetan proizvod za lakove, boju, plastiku i git, visoka efikasnost skidanja materijala, znatno smanjuje zapušavanje i produžava vek trajanja zahvaljujući dodatnom specijalnom premazu. Granulacija je od 150-1500, poluotvorena, aluminijum oksid, širina trake na zahtev.

Listovi sa papirnom podlogom PS 8 A i PS 8 C – Idealni za tvrde i teške površine, veoma fleksibilan Latex papir omogućava odličnu prilagodljivost, koristi se za suvo i mokro brušenje. Granulacija je od 180-2500 za PS 8 A, ili od 60-150 za PS 8 C, zatvorena, silicijum karbid i koristi se za boje, lak, gitove, plastiku, staklo, kamen, metal univerzalni, širina trake 230 mm.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.