...da teško bude lakše

Podloga za brusilice

Dodatni podaci

Podloga za brusilice mogu da se koriste na svim standardnim mašinama i najrazličitijim materijalima i pogodni su za sve vrste primene.

Proizvodi se u tri varijante:

  • podloga za samopričvršćavajuće diskove HST 359, veoma dobro prijanjanje svih samopričvršćavajućih diskova, za srednje brušenje i poliranje, prečnika od 115 do 180 mm, prihvat M10 i M14.
  • podloga sa multi otvorima za vibracione brusilice HST 555, odlično prijanjanje svih fino oslojenih samopričvršćavajućih diskova, sa samopričvršćavajućim slojem otpornim na toplotu, za standardne vrste otvora kao i za raznovrsne multi otvore, kompatibilna na svim vibracionim brusilicama, prečnik 150 mm, prihvat M8.
  • podloga sa multi otvorima za vibracione brusilice HST 555 A, odlično prijanjanje svih fino oslojenih samopričvršćavajućih diskova, sa samopričvršćavajućim slojem otpornim na toplotu, za standardne vrste otvora kao i za raznovrsne multi otvore, prečnik 150 mm, prihvat M8. Podloga za samopričvršćavajuće diskove HST 555 A je namenjena BOSCH GEX-150 seriji.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.