...da teško bude lakše

Rezne ploče klase Extra

Dodatni podaci

Rezne ploče klase Extra su razvijene za primenu sa vrlo brzim ugaonim brusilicama (80 m/s) i fokusirane su na širok spektar primena. Savršena usaglašenost spoja sa korišćenom vrstom zrna obezbeđuje veću agresivnost i duži vek trajanja. Proizvodi se u više varijanti:

  • Rezne ploče A 24 ExtraStandardna ploča odličnog odnosa cene i kvaliteta. Namenjena univerzalnoj upotrebi u metalnoj industriji. Upotreba pomoću ručnih benzinskih mašina, 80 m/s. Proizvode se u dve varijante- male sa prečnicima 100, 115, 125, 150, 180 i 230 mm i velike, prečnika 300 mm, koje imaju duži vek trajanja. Granulacija je aluminijum oksid. Koristi se kod gradnje postrojenja, metalnih konstrukcija, u bravarstvu, za izradu aparata i posuda…
  • Rezne ploče A 330 ExtraDobra stabilnost pri sečenju. Odlična brzina rezanja uz dug vek trajanja. Preporučeno za sečenje svih standardnih profila. Može se koristiti na svim stacionarnim reznim mašinama (Tremilicama) za zanatske radove i industriju. Prečnici su 300, 305, 356 i 406 mm, granulacija je aluminijum oksid.
  • Rezne ploče A 346 Extra – Bez gvožđa, sumpora i hlora. Može se univerzalno koristiti na čeliku i nerđajućem čeliku (INOX). Rezna ploča od oplemenjenih, samooštrećih zrna aluminijum oksida. Umanjeno stvaranje opiljaka, duži vek trajanja. Posebno pogodno za sečenje tanjih materijala poput profila i cevi. Prečnici su 115 i 125 mm.
  • Rezne ploče A 60 ExtraMinimalne rezne deformacije i neravnine. Nisko termičko opterećenje. Odličan odnos cene i kvaliteta, pakovanje od 10 komada u limenci sa preglednim prozorom. Prečnici su 115 i 125 mm, granulacija je aluminijum oksid.
  • Rezne ploče C 24 ExtraOptimalna za primenu na svim mineralnim materijalima, zahvaljujući oštrom zrnu SiC. Upotreba pomoću ručnih benzinskih mašina, 80 m/s. Proizvode se u dve varijante- male sa prečnicima 100, 115, 125, 180 i 230 mm i velike, prečnika 300 mm, koje imaju duži vek trajanja. Granulacija je silicijum karbid. Koristi se u niskogradnji i visokogradnji, u pejzažnoj arhitekturi, u kamenorezačkim pogonima…

Detaljne informacije o području primene možete pogledati na fotografijama.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.