...da teško bude lakše

Rotacioni laser GRL 600 CHV Professional

Dodatni podaci
Radno područje sa prijemnikom, vrednost600 m
Tačnost nivelisanja± 1,5 mm na 30 m* horizontalno (*plus odstupanje u zavisnosti od upotrebe), ± 3,0 mm na 30 m* vertikalno (*plus odstupanje u zavisnosti od upotrebe)
Projekcija1 x 360° linije
Napon akumulatora18 V
Dioda lasera630 – 650 nm, < 1mW
Radna temperatura-10 – 50 °C
Temperatura skladištenja-20 – 50 °C
Klasa lasera2
Radno područje sa prijemnikomdo 600 m (prečnik)
Radno područje bez prijemnikado 60 m (prečnik)
Područje samostalnog nivelisanja±8.5% (±5°)
Zaštita protiv prašine i prskanja vodeIP 68
Brzina rotacije150/300/600 min-1
Napajanje strujom18 V litijum-jonski akumulator, 4 x D-baterije
Trajanje rada, maks.60 h, 70 h
Navoj stativa2 x 5/8″
Kompatibilni laserski prijemniciLR 60
Težina sa 4,0 Ah akumulatorom4,3 kg
Težina sa alkalnim baterijama4,6 kg
Funkcija nagibada

Precizni rezultati i ušteda vremena uz GRL 600 CHV – savršen za teške poslove

  • Veoma fleksibilan po lošem vremenu sa robusnim dizajnom, zaštitom od udaraca i ispunjava standard IP68 za zaštitu od prašine i vode
  • Intuitivan preko ekrana i pristup aplikaciji Levelling Remote koja vizualizuje sve funkcije, uključujući postavku dvostrukog nagiba, radi uštede vremena
  • Praktično dugo vreme rada sa sistemom akumulatora od 18 V, kao i alkalnim baterijama (adapter je priložen)

Značajne osobine proizvoda

Otporan na teške uslove rada na gradilištu – robustan GRL 600 CHV Professional podnosi čak i najsurovija okruženja. Its Njegova otporna konstrukcija nudi zaštitu od udaraca i zadovoljava standard IP68 za zaštitu od prašine i vode – uključujući pretinac za baterije za veoma fleksibilan rad u lošim vremenskim uslovima. Obezbeđuje praktičnu mogućnost povezivanja, omogućavajući veću usredsređenost na radu uz manje potrošenog vremena. Rukovanje alatom je intuitivno zahvaljujući njegovom ekranu i pristupu aplikaciji Levelling Remote koja vizualizuje sve funkcije, uključujući postavku dvostrukog nagiba, za uštedu dragocenog vremena. Ovaj visoko precizan laser ima dugo vreme rada, sa sistemom akumulatora od 18 V, kao i priloženim alkalnim baterijama za neprekidan rad.

Oprema i primena

Koristite ovaj alat za poslove na otvorenom prostoru pri određivanju vrednosti sečenja i punjenja za iskopavanje, betonskih formi, parternom uređenju i fasadnim radovima.

Dodatne informacije

GRL 600 CHV takođe poseduje kvalitetan prijemnik sa oblašću prijema od 125 mm, dvostrani displej i funkciju odstupanja u milimetrima. Kalibracija alata je brza i jednostavna – praćenjem uputstava korak po korak preko intuitivne aplikacije, radi uštede vremena i resursa, kao i obezbeđivanja preciznih rezultata na svakom poslu. Za izbegavanje refleksije i ometanja sa drugim uređajima na gradilištu u aplikaciji je dostupan praktičan „režim maskiranja”.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.