...da teško bude lakše

Ručna dijamantska bušilica T1 MU-EL

Dodatni podaci

Tehnički podaci

Tehnički podaci Ručna dijamantska bušilica T1 MU-EL
Napon 230 V / 50-60 Hz
Snaga 2200 W
Max brzina 750-1800 ob/min
Radna brzina 530-1280 ob/min
Kapacitet u građevinskim materijalima 30+252 mm
Kapacitet u betonu 30+202 mm
Prihvat alata 1″1/4
Mehaničko kvačilo Mesingani prsteni
Težina 7,3 kg

Ručna dijamantska bušilica T1 MU-EL je namenjena suvom i mokrom bušenju svih građevinskih materijala i neophodna je mašina na gradilištu za građevinske firme, vodoinstalatere, termotehničare, električare, montere, zanatlije… Pruža potpuni sistem zaštite za korisnika i za alat jer poseduje elektronsko kvačilo za zaštitu od preopterećenja, mehaničko kvačilo, spori start i limiter startne brzine, tako da se može koristiti na standardnim sistemima od 3 Kv. U sebi ima integrisanu spojku za odvod rasutog materijala na koji se može prikačiti sistem za usisavanje. Ovaj model ima dve brzine, a na kablu postoji uređaj za daljinsko upravljanje radi lakog i bezbednog rada. Opremljen je priključkom za vodeno hlađenje krune.

Uz korišćenje lakog stalka L 180, ručna bušilica može se koristiti u sve svrhe i kao stacionarna bušilica, koja omogućuje bušenje betona, uključujući armirani beton, kamen i drugi građevinski materijal, na bezbedan i lak način.

Isporučuje se u čvrstom koferu.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.