...da teško bude lakše

Ručna dijamantska bušilica T2000 ME-14

Dodatni podaci

Tehnički podaci

Tehnički podaciRučna dijamantska bušilica T2000 ME-14
Napon230 V / 50-60 Hz
Snaga2000 W
Max brzina1400 ob/min
Radna brzina960 ob/min
Kapacitet u građevinskim materijalima30+202 mm
Kapacitet u betonu30+162 mm
Prihvat alata1″1/4
Mehaničko kvačiloMesingani prsteni
Težina5,6 kg

Ručna dijamantska bušilica T2000 ME-14 je namenjena suvom i mokrom bušenju svih građevinskih materijala i neophodna je mašina na gradilištu za građevinske firme, vodoinstalatere, termotehničare, električare, montere, zanatlije… Pruža potpuni sistem zaštite za korisnika i za alat jer poseduje elektronsko kvačilo za zaštitu od preopterećenja, mehaničko kvačilo, spori start i limiter startne brzine, tako da se može koristiti na standardnim sistemima od 3 Kv. U sebi ima integrisanu spojku za odvod rasutog materijala na koji se može prikačiti sistem za usisavanje.

Uz korišćenje lakog stalka L 180, ručna bušilica može se koristiti u sve svrhe i kao stacionarna bušilica, koja omogućuje bušenje betona, uključujući armirani beton, kamen i drugi građevinski materijal, na bezbedan i lak način. Na kablu postoji uređaj za daljinsko upravljanje radi lakog i bezbednog rada.

Isporučuje se u čvrstom koferu.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.