...da teško bude lakše

Ručna motorna testera sa dijamantskim lancem PG680 i PG695

Dodatni podaci

Tehnički podaci

Tehnički podaci Ručna motorna testera sa dijamantskim lancem PG 680 RZ 80-110 Ručna motorna testera sa dijamantskim lancem PG680 RZ 100-210
Motor Dvotaktni jednocilindrični sa vazdušnim hlađenjem Dvotaktni jednocilindrični sa vazdušnim hlađenjem
Vrsta goriva mešavina mešavina
Zapremina motora 80 cm3 95 cm3
Snaga 3,7 Kw – 5,08 Ks 4,8 Kw – 6,6 Ks
Broj obrtaja 8700 obmin 8700 obmin
Težina 9,2 kg 12,5 kg
Dubina sečenja 25 cm 40 cm

Ručna motorna testera sa dijamantskim lancem PG 680 za mokro sečenje predstavlja novu eru u sečenju bez ograničenja. Predstavlja moćnu i praktičnu alternativu ostalim ručnim alatima kod sečenja cevi i drugih tvrdih materijala, zahvaljujući ICS® tehnologiji. Bez obzira da li je u pitanju industrija vode i otpadnih voda ili održavanje puteva i mostova, motorne testere PG 680 i PG 695 su rešenje koje vaš posao čini sigurnijim, bržim i lakšim. ICS tehnologija stavlja bezbednost na prvo mesto, sa dizajnom koji daje veću kontrolu, sečenje je bez povratnog udara i ne stvara ostatke ili prašinu. Posebno se preporučuje za rad u rovovima i drugim zatvorenim prostorima, za rezanje kroz širok spektar tvrdih materijala, a dijamantski lanac je specijalno dizajniran za sečenje cevi od nodularnog liva, nodularnog gvožđa, livenog gvožđa, PVC-a i gline, i moguće je seći cevi samo sa jedne strane.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.