...da teško bude lakše

Šelne, pužne šelne, prsten za krimpovanje

Dodatni podaci

Šelne, pužne šelne i prsten za krimpovanje su deo pribora za zatezanje creva u industriji i radionicama.

Šelne su napravljene od posebno pouzdanog, pocinkovanog i hromiranog čelika. Lako i brzo se postavljaju pomoću klešta, a odlikuje ih snažna koncentrična sila, koja daje sigurnu i nepokretnu vezu i garantuje bezbednost u radu. Proizvode u veličinama prečnika od 5-43 mm, pa su odgovarajuće za primenu na različitim crevima i sa različitim medijima.

Pužne šelne su napravljene od čelika W1, cinkovanog i sa tankim slojem zaštite i preporuka su za sigurnu i brzu upotrebu na svim vrstama creva i za različite medije. Odlikuje ih optimalno zaptivanje i jednaka sila preko celog obima creva. Crevo je zaštićeno od oštećenja zahvaljujući zaobljenim ivicama i glatkoj unutrašnjosti šelne. Lako se uklanjaju zbog vijka koji je tanak, šestougaonog oblika, sa krstom na glavi.

Prsten za krimpovanje je napravljen od usijanog čelika, cinkovanog i žuto pasiviziranog. Preporuka je za sigurnu, bezbednu i brzu upotrebu na svim vrstama creva i za različite medije.

Svi proizvodi su prikazani u galeriji slika, a detaljne informacije u PDF-u.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.