...da teško bude lakše

Široki sekač za pneumatske čekiće (Long scaling chisels)

Dodatni podaci

Široki sekač je jedan od više tipova radnih alata koje je moguće koristiti na pneumatskim čekićima svih proizvođača: Permon, Atlas Copco, Chicago Pneumatic, Sullair… Koristi se za sve potrebe razbijanja i rušenja, gde je potrebno prodorom alata u materijal izvršiti razbijanje. Zbog proširenja ima dodatnu funkciju širokog sečenja, pa se koristi za uklanjanje materijala u većim razmerama, za lakše razbijanje asfalta, idealan je alat za rad na blago smrznutom tlu. Široki sekač je optimalan alat za stvaranje otvora i proboja u betonu, cigli i mnogim drugim materijalima. Koristi se i za uklanjanje rastresitog kamena, a takođe je pogodan za uklanjanje ostataka maltera i ispupčenja betona.

Napravljen je od posebno izabranog sastava čelika koji se razvija rigoroznim istraživanjem i razvojnim programima. Različite varijante imaju precizno uklapanje u steznu glavu, optimalno prenoseći energiju uz ogromnu stabilnost.

Primena:

  • Niskogradnja
  • Kamenolomi
  • Rudnici
  • Tunelogradnja

Prednosti:

  • Velika prodorna moć pri radu

Detaljne informacije o prihvatima pogledajte u PDF-u.

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.