...da teško bude lakše

Krune za bušenje (tunneling and drifting)

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF -u.

Krune za bušenje su deo pribora za bušenje iz asortimana kompanije P&V. Proizvedene su pomoću savremene termičke obrade od visokokvalitetnog legiranog čelika, zbog čega imaju izuzetnu zaštitu od habanja i izdržljivost. Dizajnirane su da prenose maksimalnu energiju udara na stenu uz najmanji mogući gubitak energije u bušaćem nizu.

U zavisnosti od materijala koji se buši, različitog su oblika i mogu biti sa: ispupčenim čelom – Grooved face, udubljenim čelom – Drop centar, ravnim čelom – flat face. Takođe, materijali koji se buše diktiraju i oblik zrna na krunama, pa mogu biti balistička zrna, parabolična zrna i poluloptasta zrna. Postoje i krune sa ukrštenim sečivom od tvrdog metala -cross tip koje se koriste za šipke manjeg prečnika.

Posebno se izdvajaju bušaće krune NINJA, patetnirane od strane kompanije P&V, posebno dizajnirane za bušenje krečnjaka i srednje tvrdih materijala, kroz koje brzo napreduju, a upuštena glava omogućava brzo izbacivanje materijala pri bušenju. Rezultat je pravilna i prava rupa, a smanjuje se opterećenje na ostatak bušaće garniture.

Primena:

  • Kamenolomi
  • Rudnici
  • Tunelogradnje
  • Građevinarstvo

Prednosti:

  • Dobar odnos između efektivnosti i uloženog rada

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.