...da teško bude lakše

Usadnici

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF -u.

Usadnik ili adapter sa spoljnim navojem je veoma važan deo bušaće garniture, jer spaja bušaću šipku sa čekićem i trpi veliko opterećenje. Usadnici P&V su vrhunskog kvaliteta što pokazuju rezultati na terenu. Iako je svaka komponenta u bušaćem priboru presudna, usadnik mora biti konstruisan da podnese najekstremnije naprezanje. Njegova funkcija je prenos energije udara iz klipa čekića, kao i obrtnog momenta, bez gubitaka energije. Iz klipa obezbeđuje kontinuiran prenos do 6300 udaraca u minuti, uz veliku izdržljivost i pouzdanost.

Adapteri sa spoljnim navojem idealni su za bušenje, tuneliranje i za nastavljanje bušaćih šipki tamo gde su prisutna velika naprezanja pri savijanju. Adapteri sa unutrašnjim navojem se koriste kada je prostor za bušenje ograničen, a ukupna dužina dodavanja je važna.

Usadnici se proizvode za sve vrste i modele čekića: Montabert, Tamrock, Holman, Furukawa, Atlas copco, Boart, Cannon, Doofor, Joy, Ingersoll rand, Sandvik, u pitanju su različiti prihvati i dužine. Po želji kupca, na zahtev, moguća je proizvodnja nestandardnih veličina.

P&V je jedan od vodećih svetskih proizvođača alata za bušenje kamena i snabdeva kupce i projekte u više od 55 zemalja. Zahvaljujući čeliku koji dolazi iz sopstvene čeličane, i originalne metode valjanja čelika, P&V-ova reputacija kvaliteta prepoznata je širom sveta. Podržava se kontinuiranim istraživanjem, razvojem i ispitivanjem, zajedno sa stalnim ulaganjima u najnoviju tehnologiju, procese i mašine. Sve je poboljšano sistemom kvaliteta akreditovanim prema ISO 9001: 2008.

Primena:

  • Kamenolomi
  • Tunelogradnja
  • Rudnici

 

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.