...da teško bude lakše

Dualdrive šipke šestougaone za bušenje tunela (tunneling and drifting)

Dodatni podaci

Tehnički podaci se nalaze u PDF-u.

Dualdrive šipke šestougaone su deo pribora za bušenje iz asortimana kompanije P&V. Predstavljaju „perfektan alat za najteže poslove“, za najveći broj aplikacija od kamenoloma, rudnika, tunelogradnje, gradjevinarstva i civilnog inženjerstva.

Revolucionarni dizajn dualdrive šipki štiti navoje od sile savijanja, stvorene skretanjem – smicanjem krune tokom bušenja i u velikoj meri smanjuje opterećenje na navojima.

  • Sile se mnogo efikasnije prenose na čelo krune preko košuljice i tela krune, čime se smanjuje izloženost navoja potencijalnim oštećenjima usled sila pri bušenju.
  • Prljavština i ostaci izbušene stene se inače zadržavaju na navojima; naš jedinstven dizajn štiti navojni spoj od izlaganja prašini dok izlazi iz bušotine, ovo produžava životni vek navoja i smanjuje rizik od oštećenja i loma navoja.
  • Naši kupci ostvarili su 20-50% duži vek trajanja P&V dualdrive bušaće šipke u poređenju sa ostalim proizvodima na tržištu.

Dualdrive šipke šestougaone proizvode se u dimenziji ok 35, sa prečnikom rupa za ispiranje 9,5 mm. Navoji su standardni muško-muški (specijalni navoji po porudžbini), a dužine su od 3090 mm do 6440 mm.

Primena:

  • Kamenolomi
  • Rudnici
  • Tunelogradnje
  • Građevinarstvo

Zainteresovani ste?

Pozovite nas za sve dodatne informacije. IKT uvek ima odgovor.
Najnoviji proizvodi

Pretplati se za novosti

Eksluzivne informacije pre svih

Slanjem email-a saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

Kolačići na IKT sajtu

Kolačići nam omogućuju da pružimo bolju uslugu. Korišćenjem ovog sajta, saglasni ste za upotrebu kolačiča. Ne čuvamo personalne informacije.